Πιο γρήγορο και πιο δυνατό από τον πόνο!

Nurofen Express 256mg – 512mg

Στοχευμένη ανακούφιση πόνου που απορροφάται ως και δύο φορές γρηγορότερα από το απλό Nurofen. Το Nurofen Express περιέχει ιβουπροφαίνη, ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που είναι αποτελεσματικό για όλα τα είδη πόνων. Το σκεύασμα απορροφάται στο αίμα σας ως και δύο φορές γρηγορότερα από την απλή ιβουπροφαίνη.
Nurofen Express 200mg Liquid Capsules
To Nurofen Express 200mg Liquid Capsules χρησιμοποιείται για τη βραχυχρόνια συμπωματική θεραπεία από καθημερινούς πόνους, όπως πονοκέφαλο, πονόδοντο, οσφυαλγία και αρθριτικά. Είναι κατάλληλο για χρήση σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά από 20 κιλά σωματικού βάρους και άνω (περίπου 6 ετών).
Nurofen Durance

Ο σωματικός πόνος* μπορεί να επειρεάσει όλη τη μέρα σας.

Το έμπλαστρο Nurofen προσφέρει ανακούφιση που διαρκεί έως και 24 ώρες για να μπορείτε να συνεχίζεται κανονικά τη ζωή σας.

Το Nurofen Durance έμπλαστρο αποδεσμεύει τοπικά ιβουπροφαίνη συνεχώς στο σημείο του πόνου κατά τη διάρκεια των 24 ωρών εφαρμογής.

Προσφέρει εώς και 24 ώρες ανακούφιση από τον πόνο, από τo Nurofen.

Το Nurofen Durance ενδείκνυται για τη βραχυπρόθεσμη συμπτωματική θεραπεία του τοπικού πόνου σε οξείες μυϊκές θλάσεις ή διαστρέμματα σε καλοήθη τραύματα κοντά στην άρθρωση του άνω ή κάτω άκρου σε ενήλικες ή εφήβους ηλικίας 16 ετών και άνω.

 

 

Nurofen Cold & Flu

Το Nurofen Cold & Flu προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση συμπτωμάτων κρυολογήματος και γρίπης. Συνδυάζει τη δύναμη παυσίπονου και αντιπυρετικού της ιβουπροφαίνης με την αποσυμφορητική δράση της ψευδοεφεδρίνης για να ανακουφίσει για έως και 8 ώρες.

Nurofen Express 400mg 

Οι μαλακές κάψουλες Nurofen Express Period Pain 400mg δρουν σε δεκαπέντε μόλις λεπτά και παρέχουν άμεση ανακούφιση από τους πόνους της περιόδου. Με διάρκεια δράσης 8 ωρών, αποτρέπουν τις συσπάσεις, τις κράμπες, τον μυικό πόνο, τον πόνο στην πλάτη, τον πονοκέφαλο και την ημικρανία.

For Kids

Νurofen For Children

Για πάνω από 25 χρόνια το σιρόπι Nurofen for Children παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση σε παιδιά που πάσχουν από πόνο και πυρετό.

• Αρχίζει να δρα σε 15 λεπτά και παρέχει ανακούφιση για μεχρι και 8 ώρες.
• Χωρίς ζάχαρη και χρώμα Έχει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρέφη και παιδιά από 3 μηνών και πάνω.
Νurofen For Children
Μασώμενα Δισκία
Mοναδική καινοτομία μαλακής μασώμενης κάψουλας που περιέχει 100 mgιβουπροφαίνης.

Aνακουφίζει τον παιδικό πόνο και μειώνει τον πυρετό ακόμη και στις πιο απαιτητικές στιγμές ενώ ταυτόχρονα είναι πρακτικό -για χρήση εκτός σπιτιού- και κατάλληλο για παιδιά που δεν μπορούν να καταπιούν.

Nurofen for Children 6+

Παρέχει ανακούφιση από τον πόνο και τον πυρετό για παιδιά 7 ετών – 12 ετών και βάρους άνω των 20 κιλών.

Έχει ευχάριστη γεύση φράουλας.
• Όλα τα προϊόντα Nurofen διατίθενται στα φαρμακεία
• Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας
• Διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης

© 2020   Lifepharma (Z.A.M) Ltd  – All rights reserved – Developed by Devitus Digital Ltd