ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ
Καμπάνιες
Διαχρονικός μας στόχος τα brands μας να αναπτύσσονται και να εδραιώνονται αλλά και να εμπνέουν τους καταναλωτές. Οι τοπικές marketing καμπάνιες μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες, σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τα κύρια μηνύματα των brands μας.

Nurofen Express

Το Nurofen Express 512mg, χάρη στη υψηλή περιεκτικότητά του σε Ιβουπροφένη, δρά ταχύτατα και αποτελεσματικά στον πονοκέφαλο. Προσφέρει στοχευμένη και γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο, αφού απορροφάται δύο φορές γρηγορότερα από το απλό Nurofen.

Nurofen: #NoTimeforPeriodPain

Η Έλενα, χορεύει σε κάθε περίοδο της ζωής της, ενώ για την Ελπίδα, τα φώτα δε σβήνουν ποτέ. Η Στέφανη ταξιδεύει, σε κάθε περίοδο και τη Δάφνη, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τη σταματήσει. ΖΗΣΕ και εσύ κάθε περίοδο της ζωής, χωρίς πόνους περιόδου.

FUTURO

Η ζωή και ο κόσμος έχουν να μας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.
Μαζί με τα προϊόντα Futuro οι Island Escapers, ζουν τις δικές τους περιπέτειες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Ζήστε και εσείς την κάθε εμπειρία όπως την ονειρεύεστε και αφήστε την Futuro να στηρίξει τις αρθρώσεις σας.

MILUPA

Για περισσότερα από 100 χρόνια χρησιμοποιούμε όλες μας τις δεξιότητες καθώς και τις γνώσεις για τα προϊόντα μας για να αναπτύξουμε τις κρέμες δημητριακών μας με γάλα, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες στη φυσική ανάπτυξη του παιδιού σας. Περιέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι μικρές κοιλίτσες.

Leave the pain to us

Στο Nurofen πιστεύουμε πως τίποτα δεν πρέπει να σας εμποδίζει να ζείτε τη ζωή σας!
Εσείς κάντε αυτά που αγαπάτε, εμείς θα χειριστούμε τον πόνο!
Εσείς ζήστε την καθημερινότητά σας, την κάθε στιγμή.

Brainil

Φρόντισε τη μνήμη και την συγκέντρωσή σου ιδιαίτερα την περίοδο εντατικής μελέτης και εξετάσεων, αλλά και στην καθημερινή σου ζωή.

Το 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Brainil με εκχύλισμα Ginkgo Biloba ενισχύει τη μνήμη, την συγκέντρωση και άλλες γνωστικές λειτουργίες.

Strepfen
Ο οξύς πονόλαιμος είναι ενοχλητικός;
Γι’ αυτό πάρε Strepfen!

Η σύνθεσή του δρα βαθιά στον ερεθισμένο και ιστό καταπολεμά τη φλεγμονή.
Για ανακούφιση που διαρκεί έως και 6 ώρες.
Strepsils – Πορτοκάλι, με βιταμίνη C

Πρώτα σημάδια πονόλαιμου;

Δοκίμασε Strepsils πορτοκάλι, με βιταμίνη C Εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια, ανακουφίζουν άμεσα από τον πονόλαιμο και παρέχουν στον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C

Nurofen – Period Pain

Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια αγωνίστρια και η ευαίσθητη και η δυναμική. Όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας σου, βρες την αγωνίστρια μέσα σου σε κάθε περίοδο της ζωή σου.

Nurofen

Όταν ο δυνατός πονοκέφαλος σας ταλαιπωρεί το Nurofen Express 512mg. χάρη στην ψηλή περιεκτικότητα του σε ιβουπροφαίνη δρα άμεσα και αποτελεσματικά στον πονοκέφαλο.

Screenshot 2020-07-24 at 12.04.42 AM

Strepsils

Απόλαυσε το παγωτό σου, το camping στην εξοχή, τη δροσιά του κλιματιστικού και τα παγωμένα ροφήματα, χωρίς πονόλαιμο.
Διάλεξε τη γεύση Strepsils που προτιμάς και ζήσε το καλοκαίρι σου, όπως το θες.
Video-Cover-Image

Weleda

Η φύση αισθάνεται, όπως ακριβώς αισθάνεσαι και εσύ, μεγαλώνει όπως μεγαλώνεις και εσύ, αναγεννιέται όπως και εσύ, λάμπει όπως και εσύ μπορείς να λάμψεις.
Γιατί εσύ είσαι η φύση!
Ανακάλυψε τη φύση μέσα σου με την Weleda