Σε κάθε περίοδο της ζωής σου να είσαι… Αισιόδοξη!

Η κάθε γυναίκα σε κάθε περίοδο της ζωής της μπορεί να είναι ανίκητη, αυθόρμητη, ακαταμάχητη και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη, χωρίς ενοχλήσεις, κράμπες και πόνο, ακόμα και τις δύσκολες μέρες του μήνα.  Η κάθε γυναίκα βιώνει τις δύσκολες μέρες του μήνα διαφορετικά και η καθημερινότητά της επειρεάζεται. Η γυμναστική γίνεται ίσως πιο άβολη, το παιχνίδι με τα παιδιά λίγο πιο δύσκολο, ενώ το διάβασμα για τις εξετάσεις και η συγκέντρωση στη δουλειά διαταράσσεται. 

Τί προκαλεί όμως τα συμπτώματα της δυσμηνόρροιας; Η αύξηση των προσταγλανδίνων, προκαλούν συσπάσεις στην μήτρα και κατ’ επέκταση πόνο. Το Nurofen Period Pain το οποίο διατίθεται στα φαρμακεία, σε μορφή μαλακών καψουλών 400 mg μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά τους πόνους περιόδου. Η δράση του Nurofen Period Pain ξεκινά μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη του και μπορεί να διαρκέσει μέχρι οκτώ ώρες. To δραστικό συστατικό, η ιβουπροφαίνη, είναι μια ουσία η οποία «κρατά» τα επίπεδα των προσταγλαδινών χαμηλά, αποτρέποντας έτσι τις συσπάσεις τις κράμπες και τον πόνο στοχεύοντας στη λύση του προβλήματος.

Έτσι, σε κάθε περίοδο της ζωής, η κάθε γυναίκα μπορεί να είναι αισιόδοξη, ατρόμητη, ανέμελη, άπιαστη, ακαταμάχητη, αγωνίστρια με τη στήριξη του Nurofen Period Pain.

Το Nurofen Period Pain σου δίνει ακόμα την ευκαιρία να  διεκδικήσεις 1 getaway μαζί με δυο φιλαράκια. Επισκέψου την σελίδα Nurofen Period Pain πες μας για μια όμορφη περίοδο της ζωή σου, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση.

Το προϊόν διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία από την εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ. Συστήνεται συμβουλή από τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. 

Τελευταία Δελτία Τύπου